INFORAD, pionier op het gebied van geolokalisatie via GPS, heet u van harte welkom!

Ontwikkelaar en fabrikant van GPS radar waarschuwingssystemen, onze doelstelling is de automobilist maximale veiligheid te bieden. Onze ingenieurs zorgen continu voor innovatie op technisch gebied, ons specialistisch team is non-stop en route in Europa om onze database aan te vullen zodat wij u de maximale betrouwbaarheid en veiligheid kunnen bieden.

Bij deze willen wij alle INFORAD gebruikers bedanken die reeds hebben meegewerkt aan deze betrouwbaarheid door ons te voorzien van kostbare informatie. Tevens willen wij de huidige en toekomstige gebruikers bedanken voor een eventuele bijdrage aan de updates (klik op de link "informatieformulier over risicozone" op de welkomstpagina van INFORAD MANAGER).

is zoals haar gebruikers, voorstander van voorzichtigheid en wenst iedereen een veilige reis!


 • 29 / 03 / 08 » Wij zijn de radarkampioen!
  AMSTERDAM - Nederland is nummer twee als het gaat om het aantal flitskasten langs de (snel)wegen. Michelin telt er 1471. Alleen Engeland telt er met 4139 veel meer, maar dat land is natuurlijk veel groter. Voor de rest zijn wij de trotse radarkampioen. België telt 185 palen, Frankrijk 1029, Italië 1090, Zweden 904. Michelin telde de palen in 14 EU-landen op en kwam op 12206 flitskasten. Lichtenstein telt maar vijf flitskasten . Dus als u met uw koffer zwart geld daar arriveert (of juist weer vertrekt), let op de camera want die legt keihard vast wie te hard rijdt. Nieuwe tarieven verkeersboetes bekend
 • 16 / 01 / 08 » GRONINGEN - De stad Groningen heeft sinds deze week twee digitale flitspalen.
  De palen zijn groen van kleur en staan aan de zuidelijke ringweg en de A7. Ze vervangen de analoge modellen. Het voordeel van de nieuwe palen is dat er geen fotorolletjes in zitten, die moeten worden vervangen. De beelden worden direct doorgezonden naar de politie.
 • 14 / 12 / 07 » Record flitsboetes
  De politie schrijft dit jaar een recordaantal boetes uit voor kleine snelheidsovertredingen. Ten opzichte van 2006 worden dit jaar 828.000 bonnen meer genoteerd voor vier tot tien kilometer per uur te hard rijden.
 • 16 / 11 / 07 » Boetes met 20 procent omhoog
  DEN HAAG - De boetes gaan met 20 procent omhoog. Dat heeft minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) aangekondigd. De verhoging gaat in april in en geldt vooral voor verkeersboetes, zei zijn woordvoerder donderdag.
 • 27 / 09 / 07 » Sneller boete door digitale flitspaal
  HENGELO - In Hengelo, Almelo en Enschede worden binnenkort de eerste nieuwe, digitale flitspalen geplaatst ter vervanging van de huidige analoge exemplaren. Wie te hard rijdt merkt dat sneller: de bekeuring ligt veel eerder op de mat. Bovendien merkt de overtreder niet dat hij wordt geflitst. - Hardrijders kunnen met het nieuwe apparaat continu worden geregistreerd.
Design by Infografika
Products photos: D.Venzal
Copyright © 2005 - 2023 INFORAD. All rights reserved.