Onze producten / Inforad Auto K1

Download het productgegevens.

  Compactere kracht
 • Miniformaat (USB-stick) maar maximale technologie (met SiRF starIII)
 • Miniprijs maar maximale compatibiliteit (ingebouwde batterij, te gebruiken in alle voertuigen)

De K1 is niet groter dan een USB-stick (2 cm x 7 cm x 1,5 cm) en integreert zowel de beste GPS-technologie, namelijk de nieuwste generatie in de bekende GPS SiRFstarIII processor, als de batterij. Het staat helemaal op zichzelf en is qua kracht de naam waardig van de beste GPS op de markt

Linea Rossa: Elegantie en wettelijkheid
K1
ziet eruit als een zwarte USB-stick met een rode streep aan beide uiteindes en is het eerste product in een nieuwe productlijn genaamd "Linea Rossa by Inforad," gemaakt om makkelijk te worden herkend en om veiligheid te bieden.

De techniek: nieuwe K1 erft natuurlijk alle technologische savoir faire van INFORAD.

 • De nieuwste generatie GPS SiRF starIII processor
 • Ingebouwde batterij die tot 5 uur meegaat
 • Installatie is niet vereist en K1 heeft een korte opstarttijd
 • Licht- en geluidssignalen
 • Draadloos en compleet onafhankelijk

INFORAD K1: de perfecte nomade
K1’s kleine formaat maakt het makkelijk dit op onopvallende plekken te plaatsen op een voorruit, bijvoorbeeld onder de zonneklep (bevestigingsclip meegeleverd). Op deze manier zijn de prestaties optimaal, in welk voertuig het dan ook gebruikt wordt. Tot nu toe is K1 het enige GPS-radaralarm dat in alle voertuigen te plaatsen is.

INFORAD Auto K1 in de praktijk

INFORAD signaleert de aanwezigheid van vaste radars en risicogebieden

Dit kleine doosje op uw dashboard of voorruit is een onmisbare partner voor elke bestuurder en zal u helpen dat u de snelheid onder het maximum houdt en versterkt uw veiligheid, waardoor u geen punten op uw rijbewijs krijgt.

INFORAD is veilig en efficiënt

Dankzij het GPS*-systeem weet INFORAD altijd waar uw voertuig zich bevindt, en zijn processor vergelijkt deze positie met de risicogebieden in de database. Zodra u een gevaarlijk gebied binnengaat, zal INFORAD daar meteen op wijzen door zijn simpele en begrijpelijke licht- en geluidssignalen, of er nu wel of geen radar gedetecteerd is.

Andere informatie over INFORAD K1

 • Makkelijk te bevestigen op de voorruit dankzij het "Clip & Go®"-systeem
 • Het enige GPS-radaralarm dat in alle voertuigen te gebruiken is
 • Levenslang gratis updates (PC + internetverbinding)
 • Gratis abonnement op updates
 • 2 jaar fabrieksgarantie

INFORAD MANAGER is pilot software en werd specifiek gemaakt om alle mogelijkheden van K1 zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Bovendien is er een functie geïntegreerd die voor dit type product uniek is: een interactieve leeromgeving waarin gebruikers kunnen leren hoe ze hun K1 beter kunnen gebruiken.

NB: zoals ook voor alle andere INFORADs geldt, worden aanpassingen en updates gedaan door een tussenpersoon bij Inforad Manager software. Deïnstalleer daarom eerst de oude versie van Inforad Manager van uw PC voordat u INFORAD K1 gaat gebruiken.

* GPS (Global Positioning System): een netwerk van satellieten dat een signaal uitzendt waarmee een GPS-ontvanger de positie, snelheid en hoogte van een voertuig met extreme nauwkeurigheid bepaalt
Design by Infografika
Products photos: D.Venzal
Copyright © 2005 - 2024 INFORAD. All rights reserved.