Onze producten / Inforad Moto

Wat is INFORAD Moto?

INFORAD Moto is een GPS-waarschuwingssysteem voor risicozones speciaal ontwikkeld voor motorrijders.

In navolging van onze producten voor personenwagens, heeft dit systeem dezelfde functie: de bestuurder op tijd alarmeren waanneer hij/zij zich dichtbij een risicozone bevindt om het plotseling/te hard afremmen te voorkomen.

INFORAD is betrouwbaar en efficiënt.

INFORAD Moto blijft continu op de hoogte van de positie van uw voertuig dankzij het GPS-systeem*. De processor berekent uw positie met de risicozones in de database. Op het moment dat u een gevarenzone nadert, met of zonder radar, zal INFORAD u onmiddellijk waarschuwen dankzij het heldere licht- en/of geluidsalarm.

In tegenstelling tot personenwagens moet men voor motorrijtuigen rekening houden met de verscheidene levensomstandigheden, een afwijkende installatie en discretie. Tijdens de ontwikkeling van INFORAD Moto heeft men nauwkeurig rekening gehouden met deze tegenstellingen. Het product bestaat uit twee delen:

  • een vast gedeelte, geïnstalleerd op de motor, wij noemen dit de \"Houder\"
  • een afneembaar gedeelte dat de elektronica bevat en bevestigd wordt op de houder, wij noemen dit het \"Kastje\"
Wij hebben gekozen voor twee verschillende onderdelen om het monteren en het demonteren van het GPS-gedeelte te vergemakkelijken. U kunt het kastje zodoende van de houder verwijderen en de database welke de risicozones bevat, eenvoudig updaten.

Design by Infografika
Products photos: D.Venzal
Copyright © 2005 - 2022 INFORAD. All rights reserved.